Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- قائم مقام رییس کل دادگستری استان یزد گفت: راه اندازی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و ابلاغ الکترونیک نقش به سزایی در کاهش مراجعات حضوری مردم به دستگاه قضایی داشته است. تاریخ انتشار: 15:57 - 29 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۲۱۹۱۳

خبرگزاری میزان - علی اکبر شمس در نشست روسای دفاتر خدمات الکترونیک قضایی استان یزد با بیان اینکه راه‌اندازی این دفاتر نقش به سزایی در کاهش مراجعات حضوری مردم به دستگاه قضایی داشته است، اظهار کرد: امروز با افتخار اعلام می‌کنیم بخش عمده‌ای از مراجعات مردم به دستگاه قضا توسط این دفاتر مدیریت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  قائم مقام رییس کل دادگستری استان یزد از ابلاغ الکترونیک به عنوان یکی دیگر از فعالیت‌های شاخص در حوزه معاونت آمار و فناوری قوه قضاییه یاد کرد و گفت: ابلاغ به طرفین یکی از معضلات قدیمی بر دوش این دستگاه بود، اما خوشبختانه امروز با راه اندازی سامانه ابلاغ الکترونیک همکاران با آرامش خاطر در حال رسیدگی و حل و فصل پرونده‌ها هستند.   وی در تبیین برکات دفاتر خدمات الکترونیک قضایی گفت: کاهش تردد مراجعین به دستگاه قضا، تکریم مراجعین، کاهش هزینه‌ها، ایجاد وحدت رویه در قالب بندی دادخواست ها و کاستن فشار اولیه تشکیل پرونده در دستگاه قضا از جمله برکات ایجاد این دفاتر در کشور بوده است.   بیشتر بخوانید: راه‌اندازی سامانه نوبت‌دهی اینترنتی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در خراسان شمالی   شمس با بیان اینکه یکی از کار‌های پرچالش در مسائل قضایی بحث ارجاع پرونده‌ها است، اظهار داشت: امروز با پالایش پرونده‌ها در دفاتر خدمات قضائی چالش‌های این حوزه کاهش یافته است.   قائم مقام رییس کل دادگستری استان یزد بر لزوم کنترل ورودی پرونده در دفاتر خدمات قضایی تاکید کرد و گفت: این دفاتر می‌توانند با ارائه مشاوره‌های درست مانع شکل گیری بسیاری از پرونده‌ها شوند. خوشبختانه در استان یزد با راه اندازی دفاتر خدمات االکترونیک قضایی ورودی پرونده افزایش چشمگیری نداشته که جای تقدیر دارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادگستری یزد دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ابلاغ الکترونیک راه اندازی پرونده ها استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۵۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه تمام الکترونیک اخذ رای «هک نشدنی» است

به گزارش «تابناک»، حجت الاسلام عبدالوهاب میراشرفی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: سیستم اخذ رای الکترونیکی از نظر امنیتی تا جای ممکن بررسی شده و امتحان خود را پس داده است، البته سیستم‌ها همیشه در حالت به روزرسانی هستند و به طور قطع در دوره های آینده چه به لحاظ سخت افزار و چه نرم افزار بهتر هم می‌شوند، اطمینان داریم دستگاه فعلی برای کار این دوره پاسخگو است و می‌تواند سلامت انتخابات و امنیت رای مردم را تضمین کند.

وی تاکید کرد: اطلاعات در داخل خود دستگاه الکترونیک اخذ رای ثبت، سپس تجمیع و در پایان کار اخذ رای اطلاعات تجمیع شده به وزارت کشور ارسال می‌شود.

به گفته حجت الاسلام میراشرفی، صندوق اخذ الکترونیک قابل هک شدن نیست چرا که به هیچ جا جز برق وصل نیست و ارتباط با سیم و بدون سیم با جایی ندارد.

وی دقت بالا در شمارش آرا را از دیگر محاسن دستگاه اخذ رای الکترونیک عنوان کرد و گفت: با وجود این دستگاه آرای مخدوش یا ناخوانا دیگر معنا ندارد چرا که گزینه انتخاب شده با عکس و کد انتخاباتی ثبت می‌شود از این رو حتی در اسامی مشابه هم اشتباهی صورت نمی‌گیرد.

حجت الاسلام میراشرفی درمورد پیش بینی زمان اعلام نتایج پس از اتمام کار اخذ رای یادآور شد: قطعا سرعت شمارش آرا با دستگاه به مراتب بیشتر از شمارش دستی است و به محض اتمام کار، اطلاعات صندوق ها با توجه به تعداد آرا در شعبه تجمیع و ارسال شده و به نظرم تا صبح شنبه ۲۲ اردیبهشت، نتایج اعلام خواهد شد.

وی این را هم گفت که مقدمات کار انجام و هیات نظارت در حوزه های انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و همچنین حوزه انتخابیه ورامین، پاکدشت و پیشوا برای مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی آماده و مهیا است.

این مقام ناظر انتخابات افزود: حضور ناظرین، مهیا شدن صندوق‌ها و آماده سازی شعب کارهایی است که انجام شده و باتوجه به اینکه در حوزه انتخابیه تهران قرار است انتخابات به صورت کاملا الکترونیک انجام شود، آموزش‌های لازم به افرادی که مجری این امر خطیر پای صندوق‌ها هستند، داده شده است.

حجت الاسلام میراشرفی تاکید کرد: آمادگی کامل را برای برگزاری مرحله دوم انتخابات در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت داریم و تمام افراد در دوره قبل تایید صلاحیت شده‌اند و آماده رقابت سالم هستند.

دیگر خبرها

  • پرونده های محاکم قضایی با اجرای حدنگار کاهش می یابد
  • بازرسی ۱۱هزار قرارداد شرکت رضایت خودروی طراوت‌نوین
  • ثبت‌نام حضوری و الکترونیک کلاس اولی‌ها از امروز
  • مطالبات ۸۹۵ مالباخته «رضایت خودروی طراوت نوین» پرداخت شد
  • دستگاه تمام الکترونیک اخذ رای «هک نشدنی» است
  • پرونده‌های قضایی انتخابات مربوط به نماینده‌ها نیست
  • ارائه خدمات الکترونیک « ۷ در ۲۴ » به شهروندان اصفهان + فیلم
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • صدور دستور قضایی برای تعقیب کیفری متخلفان حوزه شهری البرز‌
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان